Digitale Workshops

Kies een workshop en klik op de foto. Bij de album workshops kun je exact zien wat je nodig hebt om de creatie te maken. Bij de kaarten en overige creaties kun je zien wat je eventueel aan kunt schaffen.

Hier kun je uiteraard een beetje creatief mee zijn, je hoeft echt niet alles perse te hebben om er een leuke creatie van te maken. Kies designpapier naar jouw smaak, kies bijpassend cardstock uit, eventueel uit te breiden met bijpassende artikelen. 

Er volgen nog meer digitale workshops, binnenkort ook met nieuwe artikelen (designpapier, enz) die verkrijgbaar zijn bij Scrap@Home.

Veel scrap plezier!

Op dit moment staan er ook  eerder ontworpen albums/creaties tussen waar misschien de gebruikte artikelen niet meer verkrijgbaar van zijn. Ook deze kunnen super mooi uitpakken met ander mooi designpapier gecombineerd met bijpassend cardstock en dergelijke. Laat je creatieve brein gaan en met alleen al de werkbeschrijving krijg je een tof model met vaak een verrassend mooi resultaat! Hierdoor scrap je low budget, want wie heeft er nou niet nog steeds dat mooie ongebruikte papier in de kast liggen?

Enjoy!