Wat leuk dat je mijn webshop bezoekt! 

Vanwege het feit dat er op het moment geen real life workshops gegeven kunnen worden, heb ik besloten om de workshops op deze manier toch aan te kunnen bieden. Lekker thuis op je gemak werken aan je album. Met alleen de werkbeschrijving of als pakket, zoals aangeduid in de webshop. 

Alle  workshops die worden aangeboden kun je online bestellen en lekker op je gemak thuis maken. Bij iedere workshop ontvang je een digitale handleiding, voorzien van duidelijke foto’s en een goede stap voor stap uitleg, zodat je aan de slag kunt. Bij de werkbeschrijving zit (meestal) ook een lijst met benodigdheden, je kunt deze artikelen aanschaffen, maar je kunt uiteraard ook met je eigen materiaal/producten aan de slag. We zullen het allemaal herkennen; je hebt altijd nog wel mooi papier in huis waar je nog niks mee gedaan hebt! Zo kun je dus ook low budget een mooie creatie maken.

Vanaf 2009 ben ik begonnen, eerst met het maken van workshoppakketjes en daarna al snel met het geven van workshops. Ik heb voor meerdere hobbywinkels gewerkt, zowel demonstraties verzorgen als workshops geven. Voor een aantal merken heb ik designwerk mogen doen en momenteel ben ik designer bij o.a. Noor Design. 

Ben je nieuwsgierig naar wat ik allemaal zoal heb gemaakt, bezoek dan ook mijn facebooksite of vind mij op Instagram onder Miranda Bouhof.

Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust via de contactpagina op deze site.

Ik wens je heel veel scrap-plezier!